Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem
Menü

Pure Gold ELIXIRIUM MAX 77ppm arany- és ezüst természetes nanokolloid 480ml

Ár:
12.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Hűségpontok: 130
ELIXIRIUM MAX 77 ppm  Arany-ezüst kolloid keverék . Az arany kolloid minden tulajdonsága megmarad, csakhogy az ezüst segítségével ezek a hatások mélyebbre hatók és hosszabban tartanak. 
Menny.:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Az arany kolloidot vegyíteni lehet ezüsttel, rézzel, cinkkel, magnéziummal és platinával.

Az arany-ezüst keverék a leggyakoribb. Az arany kolloid minden tulajdonsága megmarad, csakhogy az ezüst segítségével ezek a hatások mélyebbre hatók lehetnek és hosszabban tartanak. Kis mennyiség is elegendő lehet a fiatalság és szépség fenntartásához. Az Elixirium erősítheti a szervezetet azzal, hogy regenerálja és revitalizálja az egész szervezetet, hosszú életet biztosíthat; erősítheti a bio-energetikai struktúrát, finomíthatja az érzelmi tapasztalatokat, gyógyíthatja az érzelmi traumát (azáltal, hogy finomíthatja az érzéseket és a megértést); javíthatja a memóriát, növelheti az IQ-t és az EQ-t, erősítheti a tisztánlátást, éles felfogást és az elme tisztaságát, elősegítheti az elmélkedést. A nyirokrendszer, vér és intim területek tisztítására is javasolt.

Az Elixirium mélyre hatolva tisztíthatja a szervezetet, ezáltal visszaállíthatja az életerőt. A csillogó tekintet a fiatalodás első jele.

Arany és ezüst a lehető legjobb hatással. De miért együtt?

A válasz olyan egyszerű, amilyen összetett a kombináció hatása. Az ezüst kolloidnak hatványozott hatása lehet bármilyen kezelés esetén, legyen az növényi vagy szintetikus. A legrégibb írott forrás (ami hozzánk a kelti gyógyászat régebbi kezeléseire adott véleményeken keresztül jutott el) megemlít egy fontos szempontot: az élő organizmusokban található fém kolloidok gyorsabban dolgozódnak fel, mint a természetes gyógynövények. A növény alapú kezelések sokkal hatékonyabbak voltak, ha vele párhuzamosan az illető olyan elixírt fogyasztott, amelyben nemesfém volt található, természetesen valamilyen víz kíséretében (sima vagy ásványi anyagban gazdag víz). Az ezüst még mindig a leginkább fokozó hatással rendelkező anyag, amelyet bármely kezeléssel együtt lehet alkalmazni, így gyorsítva fel a gyógyulás folyamatát.

Az arany a legismertebb és legrejtélyesebb nemesfém. Az aranyat az ősi időkben a nappal, élettel, meleggel és tűzzel hozták kapcsolatba. A középkori heraldikában, címertanban az arany a győzelmet, állhatatosságot, bölcsességet és magas spiritualitást jelezte. A bizánci herminia (festők kézikönyve) szerint, ami a templomi festők alapvető kézikönyve, a szent helyeket csak arannyal és arany levelekkel lehet festeni.

Az Aranykolloid oldat javíthat a szív –és érrendszer állapotán, gyulladás- és stresszcsökkentő hatású, fokozhatja a szellemi és fizikai teljesítményt, és elősegítheti a jobb agyműködést.

Alkalmazása: Javasolt napi kétszeri adag, mindegyik alkalommal 10 ml, reggel és este, lehetőleg étkezés előtt. A jobb hatás elérése érdekében tartsa szájában az ajánlott mennyiséget egy percig.

Használata kúraszerűen ajánlott. 

Felnőttek általi használatra, gyermekek elől elzárva tartandó.

Tárolás: Tartsa szobahőmérsékleten, távol a közvetlen napsugárzástól. Ne tárolja hűtőben. Mágneses tárgyaktól távol tartandó.

Összetevők

Összetétel: nano méretű részecskék, arany és ezüst ionok (99.9%-os tisztaság), desztillált és strukturált víz. (tisztaság <1μS / Cm).

100% természetes.