Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem
Menü

Liposzomális termékek

A liposzóma szó a görög "lipo" (zsír) és "soma" (test) szavakból származik. A liposzómák gömb alakú hólyagok vagy zsákok, amelyek zsírsavmolekulák kettős gyűrűjéből állnak. Ezek a természetben is megtalálható zsákocskák képesek arra, hogy a bennük lévő anyagot magukba zárják és közvetlenül a sejtekbe és a testszövetekbe juttassák, biztosítva ezzel a hatóanyagok célzott szállítását. Ilyen liposzómákat tartalmaz pl. az anyatej is, hogy a csecsemő számára szükséges tápanyagok a lehető leghatékonyabb módon hasznosuljanak. Liposzomális termékeink közt C-vitamin, kurkumin és Q10 koenzim tartalmú készítmények is megtalálhatóak, melyek elsősorban az immunrendszer erősítésében és a szervezet energiaháztartásának szabályozásában játszanak fontos szerepet. Kiváló hasznosulásuknak köszönhetően a leghatékonyabb táplálékkiegészítők közé sorolhatóak.

Rendezés:
Nézet:
23.980 Ft 21.990 Ft
1.990 Ft 8%
A  Pure Gold LipoVita C 1000 folyékony liposzómás C-vitamin rendszeres fogyasztásával nem csak szervezetünk C-vitamin szükségletét biztosíthatjuk, de egyéb összetevői révén olyan létfontosságú elemek pótlásáról is gondoskodhatunk, mint a magnézium, a cink, a lecitin és a szelén.
11.990 Ft

Pure Gold LipoVita C 1000 folyékony liposzómás C-vitamin rendszeres fogyasztásával nem csak szervezetünk C-vitamin szükségletét biztosíthatjuk, de egyéb összetevői révén olyan létfontosságú elemek pótlásáról is gondoskodhatunk mint a magnézium, a cink, a lecitin és a szelén.

5 ml = 1000 mg min. 95%-ban felszívódó Liposzómás C-vitamin + Magnézium + Cink + Szelén. 100.000 mg liposzómás C-vitamin egyetlen üvegben! A liposzómás formula biztosítja a C-vitamin tökéletes felszívódását és hasznosulását.

28.980 Ft 24.980 Ft
4.000 Ft 14%

ARGENTUM+ 77 kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó antibakteriális készítmény. A 77 ppm töménységű és 5 nm alatti részecske méretű (Ag+) speciális gyártási technológiájának köszönhetően biztonságosan fejti ki hatását. Torok- és mandulagyulladásra, fogíny problémáira, rossz leheletre, különféle szájsebekre és afták kezelésére is alkalmazható, antibakteriális hatása miatt.

A Pure Gold LipoVita C 1000 folyékony liposzómás C-vitamin rendszeres fogyasztásával nem csak szervezetünk C-vitamin szükségletét biztosíthatjuk, de egyéb összetevői révén olyan létfontosságú elemek pótlásáról is gondoskodhatunk mint a magnézium, a cink, a lecitin és a szelén.