Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem
Menü

Argentum ezüst-, arany-, réz és komplex kolloid oldatok

Az ezüstkolloid főként gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatásáról ismert, elpusztíthatja a betegségeket okozó gombák, baktériumok és vírusok nagy részét, így erősítheti az immunrendszer természetes védekezőképességét. Elősegítheti a máj és a vese méregtelenítését, a belek tisztulását, ezentúl a seb- és bőrfertőtlenítés, a sebkezelés, égési sebek, ekcémák kezelésének során is alkalmazható.

Ezüstkolloid oldataink mellett már arany-, réz-, magnézium-, platina-, króm- és komplex kolloid oldataink is elérhetőek! A kolloid oldatok képesek természetes módon, kíméletesen és károsanyag-mentesen támogatni az immunrendszer működését. Segíthetnek a testi és mentális betegségek leküzdésében, illetve az általános erőnlét fenntartásában.

Rendezés:
Nézet:
16.990 Ft

ARGENTUM+ 77 kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó készítmény.
A 77 ppm töménységű és 5 nm alatti részecske méretű (Ag+) speciális gyártási technológiájának köszönhetően biztonságosan fejti ki hatását.

A nagy kiszerelés lehetővé teszi a legsokrétűbb felhasználását és a termék minden előnyének maximális élvezetét.

5.990 Ft
Kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó szájspray.
ARGENTUM+ 77 kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó készítmény.
A 77 ppm töménységű és 5 nm alatti részecske méretű (Ag+) szájspray speciális gyártási technológiájának köszönhetően biztonságosan fejti ki hatását.
 
 
3.490 Ft

ARGENTUM+ 35 kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó szájspray.

4.990 Ft

ARGENTUM+ 35 kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó készítmény.

A 35 ppm töménységű és 5 nm alatti részecske méretű (Ag+) speciális gyártási technológiájának köszönhetően biztonságosan fejti ki hatását.
A nagy kiszerelés lehetővé teszi a legsokrétűbb felhasználását és a termék minden előnyének maximális élvezetét.

13.990 Ft
Az arany-ezüst-platina keverék (Nobilis) különösen a pszicho-mentális egyensúly megteremtésére javasolható. Ebben a kombinációban az arany és a platina hatása azonnal és sokkal hatásosabban érzékelhető az ezüst fokozó hatásának köszönhetően, mintha ezeket az anyagokat külön fogyasztanánk.
15.990 Ft
Az AURUM MAX 55ppm aranykolloid oldat javíthat a szív –és érrendszer állapotán, gyulladás- és stresszcsökkentő hatású, fokozhatja a szellemi és fizikai teljesítményt, és elősegítheti a jobb agyműködést.
12.990 Ft

BLISS MAX 77 ppm, 480ml (Boldogság, Áldás -480 ml) ionos kolloid oldat nano részecskékkel, ARANY, RÉZ, MAGNÉZIUM és EZÜST ionokkal, szuper tiszta vízben desztillált és strukturált vízben

17.990 Ft
ARGENTUM+ 111 kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó készítmény. A 111 ppm töménységű és 5 nm alatti részecske méretű (Ag+) speciális gyártási technológiájának köszönhetően biztonságosan fejti ki hatását. A nagy kiszerelés lehetővé teszi a legsokrétűbb felhasználását és a termék minden előnyének maximális élvezetét.
12.990 Ft

FORTIS ™ 77 ppm ARANY, CINK, MAGNÉZIUM és EZÜST természetes nanokolloid nano részecskékkel extra tiszta desztillált és strukturált vízben sokféle betegség ellen alkalmazható, de azok számára is, akik természetes energizálót keresnek, mint például az atléták. Aranyat, ezüstöt, cinket és magnéziumot ideális arányban tartalmaz, azért, hogy a szinergikus hatásuk a lehető legjobban tudjon érvényesülni.

1.990 Ft
Az ARGENTUM+ 77ppm ezüstkolloid orrspray elsősorban az orr és környékének ápolását igénylők számára készült termék.
Hatékony segítséget nyújthat:
Megfázás, influenzás vagy egyéb felsőlégúti megbetegedések esetén.
13.990 Ft
VENUS MAX 77 ppm – arany és réz természetes nanokolloid oldat növelheti az általános életerőt, vitalitást, jó hatással lehet a legyengült szervek helyreállítására, növelheti az intelligencia mértékét,  stimulálhatja az anyagcsere folyamatot, Segítheti a fekélyesedést és a sebek gyógyulását.
12.990 Ft
ELIXIRIUM MAX 77 ppm  Arany-ezüst kolloid keverék . Az arany kolloid minden tulajdonsága megmarad, csakhogy az ezüst segítségével ezek a hatások mélyebbre hatók és hosszabban tartanak. 
13.990 Ft

MAGNUS™ MAX 155ppm magnéziumkolloid oldat elsősorban a fizikai és mentális regenerációs folyamatokat támogatja, de hatékonyan segítheti a gyulladáscsökkentést, valamint a fizikai és mentális betegségek megelőzését is.

16.990 Ft

Az PLATINA™ MAX 55ppm platinakolloid oldat elsősorban az endokrin rendszer és az idegrendszer zavarainak helyreállításában segíthet. Nyugtató, stresszoldó, antidepresszáns, görcsoldó és immunerősítő tulajdonságokkal rendelkezik, emellett jótékony hatást gyakorolhat a szívműködésre és a látásra.

9.990 Ft
VIREO MAX  55 ppm- Réz kolloid oldat. A réz az emberi szervezetben aktív nyomelem, és fontos szerepet játszik a kollagén szintézisében.  Szabályozhatja az agyalapi mirigy, a pajzsmirigy, az ivarmirigy, mellékvese és hasnyálmirigy funkcióit. 
13.990 Ft

ZINKUM™ MAX 55ppm cink természetes nanokolloid

12.990 Ft
THYMUS MAX 77 ppm - A Réz és Ezüst kolloid homogén kombinációja mindennapos használata támogathatja az immunrendszert, helyreállíthatja a szervezet védekező képességét, hozzájáruhat a méreganyagok eltávolításához. 
6.990 Ft
ARGENTUM+ 111 ppm kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó antibakteriális készítmény. A 111 ppm töménységű és 5 nm alatti részecske méretű (Ag+) speciális gyártási technológiájának köszönhetően biztonságosan fejti ki hatását. A nagy kiszerelés lehetővé teszi a legsokrétűbb felhasználását és a termék minden előnyének maximális élvezetét.
3.990 Ft

Az ARGENTUM+® 20ppm ezüstkolloid spray belsőleg és külsőleg is alkalmazható.

Az ezüstkolloidot régóta használják baktérium-, gomba- és vírusellenes tulajdonsága miatt, mivel hatékonyan elpusztítja a kórokozókat.
Kiváló immunerősítő, nagy segítség lehet csípések, fertőzések idején, vagy legyengült, lábadozó állapot esetén.
Elősegítheti a bőr szöveteinek regenerálódását, valamint a kialakult gyulladások csökkentését.

8.990 Ft
CHROM MAX 55 ppm 480 ml Krómkolloid - a króm az az ásványi anyag, ami felelős a szénhidrátok vérből sejtekbe való eljutásáért, ahol energiává tudnak alakulni.