Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Értem
Termékek Menü
Ön itt jár: >> Kezdőlap >>

BLOG

BLOG

Az ízületi problémák okai, tünetei és kezelése

 

Az ízületi fájdalomnak számos oka van. A különböző eredetű panaszok eltérő tünetekkel járnak és más fajta kezelést igényelnek. A fájdalom mögött húzódó okoknak egy része ártalmatlan és önmagától megszűnik. Más esetekben azonban hosszú távon fennálló problémákat okozhatnak, és tudatos, célzott kezelésre van szükség a teljes gyógyuláshoz. Cikkünkben áttekintést adunk az ízületi fájdalmak leggyakoribb okairól és kezelési módjairól.

Férfiegészség 50 felett: a prosztata problémák kezelése

A prosztatát érintő panaszok gyakori problémát jelentenek a férfiak körében, különösen a kor előrehaladtával. 50 éves kor felett egyre többen szembesülnek a prosztata problémákból fakadó kellemetlen tünetekkel. 60 éves korukra a férfiak felénél, 80 éves kor felett pedig 10-ből 8-9 férfinél diagnosztizálható prosztata megnagyobbodás!

Talán meglepőnek hat ez a magas szám, ugyanakkor jól tükrözi a téma jelentőségét. A prosztatát érintő panaszok számos férfi mindennapjait küzdelmessé teszik, ezért érdemes jobban megismerni a probléma gyökereit, valamint a lehetséges kezelési módokat.

Miért érdemes nyáron is vitaminokat, táplálékkiegészítőket szedni?

 

A tavaszi első napsugarakkal végre fellélegezhetünk, vége az ítéletidőnek. A földből kibújó első kis hajtások jelzik: hamarosan elvethetjük a magokat, és nyáron újra élvezhetjük munkánk gyümölcsét. A nyár a bőség ideje, a rengeteg napfény mellett friss idényzöldségekkel és -gyümölcsökkel táplálhatjuk testünket, melyek a hazai piacon is megteremnek. Sokan úgy vélik, hogy ez elegendő forrást biztosít ahhoz, hogy szervezetünk és immunrendszerünk minden szükséges tápanyagot megkapjon az optimális működéshez. Vajon valóban alátámasztható ez az állítás? Cikkünkben körbejárjuk a tényeket, és megnézzük, van-e, illetve miért van szükségünk nyáron is táplálékkiegészítőkre.

Az arany és az aranykolloid hatásai az emberi szervezetre

Aranytól fénylő immunrendszerünk – Mire jó az aranykolloid?

Az arany és az aranykolloid hatásai az emberi szervezetre

Az arany megtalálható az emberi szervezetben is. Külsőleg alkalmazva helyet kap a szépségiparban, belsőleg alkalmazva pedig a hagyományos és alternatív gyógyászatban van jelentős szerepe. Az aranykolloid oldatos forma széles körben is fogyaszthatóvá teszi az aranyat, így annak az immunrendszerre gyakorolt pozitív hatásai már mindennapjainkban is érvényesülhetnek.