Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Értem
Termékek Menü
Ön itt jár: >> Kezdőlap >>

SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁS

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK


1. Házhozszállítás futárszolgálattal - GLS Futárszolgálat

Csomagját a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják ki Önnek, a megadott szállítási címre, mely lehet akár az otthona, vagy munkahelye is. A kiszállítás hétköznap 8-17 óráig történik. Pontos idő meghatározása nem lehetséges! A GLS Futár egyszeri sikertelen kézbesítés esetén a értesítőt hagy a megadott címen a következő kiszállítás időpontjának pontos megjelölésével. A GLS futárnál  lehetősége van az utánvét összegét bankkártyával is kifizetni.

Kiszállítási idő: 24-48 óra.
Szállítási díj: 1.490 Ft, Ingyenes szállítás: 14.990 Ft vásárlás felett!

2. GLS Csomagponti átvétel

Válasszon egy GLS Csomag Pontot, amely útba esik Önnek! A GLS Csomag Pontokon éjjel-nappal, a nap 24 órájában átveheti a csomagját. A GLS Csomag Pontokon bankkártyával is fizethet. Célszerű ezt a szállítási módot választani, amennyiben nem tud a Futárszolgálathoz igazodni. Miután a Futárszolgálatnak átadtuk a csomagot, a továbbiakban nem áll módunkban a kiszállítási feltételeken módosítani (pl. fizetési mód).

Kiszállítási idő:  24-48 óra.
Szállítási díj:  1.490 Ft,  Ingyenes szállítás : 14.990 Ft vásárlás felett!

Fontos információ! Kérjük a csomagot átvételkor szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.


Amennyiben megrendeléskor a megjegyzés mezőben a szállítással kapcsolatos információt ad meg, azt a Futárszolgálat felé továbbítjuk (pl. telefonhívást kér). A Futárszolgálat nem cégünk alkalmazottja, így csak a csomag kézbesítéséért felelős, másban nem jogosult eljárni.
 
Amennyiben a Futárszolgálatnak átadtuk a csomagot, úgy már nem áll módunkban a kiszállítási feltételeken módosítani (pl. fizetési mód-, kiszállítás napjának megváltoztatása). 
 
FIZETÉSI MÓDOK

1. Utánvételes fizetés


A megrendelt termékeket a csomag átvételkor kell kifizetnie a Futárnak. A GLS futárnál, lehetősége van az utánvét összegét bankkártyával is kifizetni.

2. Átutalásos fizetés

A vásárlás összegét, átutalással is kiegyenlítheti. A megrendelt terméke(ke)t az összeg beérkezése után adjuk fel Önnek. Kérjük, a következő bankszámlaszámra utalja a vásárlás összegét: Raiffeisen Bank  IBAN:HU60 1209 6736 0151 9495 0010 0003  SWIFT:UBRTHUHB (Pure Gold Organic Kft.). Az átutalás közlemény rovatában kérjük tüntesse fel a megrendelés számot, illetve a Megrendelő nevét.

Csomag visszaküldési cím: Pure Gold Organic Kft. 9024 Győr, Baross Gábor u. 54.