C Vitamin étrend-kiegészítő kapszula 60 db

  • Gyártó:
  • Átlagos értékelés:
  • Hűségpontok: 40
Ár: 3.990 Ft
Menny.:

Termékfülek

Leírás

Miért is olyan fontos a C-vitamin egészségünk szempontjából:
- Fokozza a fertőzésekkel szembeni ellenállást
- Segít a regenerációban és sebgyógyulásban
- Antioxidánsként védelmet gyakorol a daganatos betegségekkel szemben
- Fizikai és szellemi megterheltség (stresszes állapotok) során fokozottan képződő kártékony szabadgyököket képes hatástalanítani.
- Erősíti és tisztítja az érfalat
- Részt vesz különböző anyagcsere folyamatokban
- Természetes antihisztamin hatásából fakadóan enyhíti az allergiás panaszokat
- Védelmet nyújt a fogínynek
- Számos hormon képzésének közreműködője
- Kötő- és támasztószövet kollagénjének képzésében is részt vesz
- Koleszterinszint csökkentő hatással rendelkezik
- Fokozza a vas- és rézfelszívódást.

Csipkebogyó 
A-, B1-, B2-, és K-vitamin is található benne a C vitamin mellett. A hazánkban termő növények közül ez a bogyó tartalmazza a legtöbb C vitamint. A csipkebogyó kivonat hozzájárulhat a légutak egészségéhez, a szervezet ellenálló-képességének támogatásához, az immunrendszer normális működéséhez, a sejtek védelméhez a káros oxidációs folyamatokkal szemben. A csipkebogyó-kivonat rendszeres fogyasztása csökkenti a koleszterinszintet. Azoknak a betegeknek, akik hat hétig, naponta fogyasztottak csipkebogyóból készített italt, a koleszterinszintjük közel 5 százalékkal csökkent. Ez, akár 17 százalékkal csökkentheti a szívbetegség kockázatát.
Acerola 
Az acerola kivonat különösen jótékony hatással bír a szervezetre, a magas C-vitamin tartalmának köszönhetően. Világszerte igazi szupergyümölcsnek számít a nyugat-indiai szigetvilág és az amerikai kontinens egyes részeinek jellegzetes növénye. Ha a C-vitamin beviteléről van szó, nincsen jobb megoldás, mint az acerola. Ebben az apró gyümölcsben található ugyanis a harmadik legtöbb természetes C-vitamin. Egészen elképesztő a szám: mindössze 10 deka acerola, érettségi szintjétől függően, a napi szükséglet mintegy 2700 százalékát tartalmazza. Tudni kell azonban, hogy minél pirosabb, C-vitamin-tartalma is csökken, igaz, még a legérettebb gyümölcsben is 1000 mg feletti a vitamin mennyisége.
Érdekesség, hogy részben savanykás ízét, és így nevét is (az acerola spanyolul savanyút jelent) ennek köszönheti.
Javasolt adagolás: napi 2 kapszula étkezések előtt, bő folyadékkal.