Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Értem
Menü

Pure Gold THYMUS MAX 77ppm réz- és ezüst természetes nanokolloid 480ml

Ár:
12.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Hűségpontok: 130
THYMUS MAX 77 ppm - A Réz és Ezüst kolloid homogén kombinációja mindennapos használata támogathatja az immunrendszert, helyreállíthatja a szervezet védekező képességét, hozzájáruhat a méreganyagok eltávolításához. 
Menny.:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Réz kolloid

A réz az emberi szervezetben aktív nyomelem, és fontos szerepet játszik a kollagén szintézisében. A réz hiánya korai ráncosodáshoz és szívproblémákhoz vezethet. Szabályozhatja az agyalapi mirigy, a pajzsmirigy, az ivarmirigy, mellékvese és hasnyálmirigy funkcióit. Fontos szerepe van a vas anyagcseréjében, katalizátorként működhet a vörös vérsejtek termelésében. Erősítheti az idegrendszert, annak gyengesége ellen hat. Segítheti a bőr védelmét és a pigmentáció elkerülését azáltal, hogy a kötőszövetet rugalmassá teszi. A sejtenergia megteremtésében fontos szerepe lehet. Segítheti a szívben és a vérerekben a kötőszövetek épségét fenntartani, nélkülözhetetlen az Ingerületátvivő anyagok metabolizmusában, mint a norepinefrin, epinefrin és dopamin, részt vehet az immunrendszer felépítésében és fenntartásában. Használható ízületi gyulladás és fertőzések esetén. Összességében stimulálhatja az anyagcsere folyamatot. Segítheti a fekélyesedést és sebek gyógyulását.

Ezüst kolloid

Mit nevezünk kolloidnak?

Az ezüst kolloidos oldatok (gyártótól függően) több-kevesebb ezüst iont is tartalmaznak az ezüst kolloid részecskék mellett. Ez tulajdonképpen vízben oldott ezüst só. A kolloid ezüst tehát az ezüst ionnal ellentétben nem oldott állapotú ezüst, hanem nagyon pici méretű ( 1-100 nm) fém ezüst. Méretéből adódóan más tulajdonságokkal bír, mint pl. egy ezüstrúd. Az ezüst kolloid legkésőbb a vékonybélben felszívódik, és változatlan formában kerül a véráramba ahol patogénekkekel találkozva elpusztítják azokat anélkül, hogy a részecskékben jelentősebb változás történne. Nem károsítja még az erős gyomorsav sem. A szervezet nem dolgozza föl, változatlan formában ürül ki. Szerepe a katalizátorhoz hasonlatos. Ez nem mondható el az oldott állapotban lévő ezüst ionokról: ui. klorid ionok jelenlétében (pl. gyomorsavban) kicsapódik, s mint felhasználhatatlan salakanyag a széklettel kiürül.

Az ezüst kolloid oldat tehát jellemző kristályszerkezettel, alakkal és felületi töltéssel rendelkező, vízben nem oldódó fém ezüst részecskéket tartalmazó víz. Hogy mennyi ezüst van ebben a vízben azt a ppm mutatja meg. Part per million = ppm: hány milligramm ezüst van egy liter vízben. A kolloid hatásosságát azonban nemcsak az ezüst mennyisége, hanem az ezüst kolloid részecskék mérete is befolyásolja. Ui. adott koncentráció (ppm) mellett, minél kisebb részecskékből áll a kolloid, annál nagyobb a fajlagos felülete, ami végül is a hatásában elsődleges szerepet játszik. Az ezüstkolloid az egysejtű élőlények (baktériumok, gombák, vírusok) környezetébe kerülve gátolja azok életfunkcióit és így azok rövid időn belül elpusztulnak. Bár a hatásmechanizmus még nem teljesen tisztázott, az bizonyos, hogy a baktériumok és vírusok ezüst kolloidhoz való tapadása az nyilván minél több az elérhető ezüst felület, annál több parazita pusztul el.             

 Összehasonlításképpen: Amíg az ezüst kolloid részecskék mérete (gyártótól függően) 100 nm alattiak, addig például a (humán) baktériumok és gombák mérete 100 - 1000 nm mérettartományban helyezkednek el, a vírusok pedig ettől egy nagyságrenddel kisebbek.

Az ezüst kolloid használata kiváló megfázás és influenza tüneteinek megjelenésekor, segítségével a betegség nem tud elhatalmasodni. A sebek és égési sérülések gyors gyógyulása az egyik érv, ami az azonnali, legjobb hatású termékek közé emeli. Energizáló hatással van, csökkentheti a fáradtságot, levertséget, búskomorságot. Eredményes pszichológiai segítséget nyújthat hosszú ideig tartó hatással.

A saját őssejt létrehozásával növelheti a melatonin kiválasztását, segítheti a sejtregenerálódást, felgyorsíthatja a gyógyulási folyamatot, megszüntetheti a megfázás tüneteit, vírus- gomba- és baktérium ellenes. Nevezhetjük a szervezet második immunrendszerének. A sejt oxigénellátásának javításával visszaállíthatja az emberi szervezet bio-elektromos körforgását. A bio-energia meridián segítségével harmonizálhatja az energiaáramlást. (Kirlian fényképezőgép)

Alkalmazása: Javasolt napi kétszeri adag, mindegyik alkalommal 10 ml, reggel és este, lehetőleg étkezés előtt. A jobb hatás elérése érdekében tartsa szájában az ajánlott mennyiséget egy percig.

A terméket mikrobiológia és vegyi vizsgálatnak vetették alá. Nem tartalmaz nitrátokat, sókat, tartósítószereket, hozzáadott anyagokat, tartósító szereket, stb. Nem áll fenn a veszélye a túladagolásnak, nem ártalmas a szervezetre, nincs mellékhatása.

Tárolás: Tartsa szoba hőmérsékleten, távol a közvetlen napsugárzástól. Ne tárolja hűtőben. Mágneses tárgyaktól távol tartandó.

Összetevők

Összetétel: nano méretű részecskék, ezüst és réz ionok  (99.9%-os tisztaság), desztillált és strukturált víz. (tisztaság <1μS / Cm).

100% természetes.