Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Értem
Termékek Menü

Pure Gold ELIXIRIUM MAX 50ppm arany- és ezüstkolloid 480ml

Ár:
11.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó:
Hűségpontok: 120
ELIXIRIUM MAX 50 ppm  Arany-ezüst kolloid keverék . Az arany kolloid minden tulajdonsága megmarad, csakhogy az ezüst segítségével ezek a hatások mélyebbre hatók és hosszabban tartanak. A két összetevő hatása a szinergikus együttműködésének köszönhetően nagyobb, mintha külön fogyasztanánk.
Menny.:

Leírás

Az arany kolloidot vegyíteni lehet ezüsttel, rézzel, cinkkel, magnéziummal és platinával.

Az arany-ezüst keverék a leggyakoribb. Az arany kolloid minden tulajdonsága megmarad, csakhogy az ezüst segítségével ezek a hatások mélyebbre hatók és hosszabban tartanak. A két összetevő hatása a szinergikus együttműködésének köszönhetően nagyobb, mintha külön fogyasztanánk. Kis mennyiség is elegendő a fiatalság és szépség fenntartásához. Az Elixirium erősíti a szervezetet azzal, hogy regenerálja és revitalizálja az egész szervezetet, hosszú életet biztosít; erősíti a bio-energetikai struktúrát, finomítja az érzelmi tapasztalatokat, gyógyítja az érzelmi traumát (azáltal, hogy finomítja az érzéseket és a megértést); javítja a memóriát, növeli az IQ-t és az EQ-t, erősíti a tisztánlátást, éles felfogást és az elme tisztaságát, elősegíti az elmélkedést. A nyirokrendszer, vér és intim területek tisztítására is javasolt.

Az Elixirium mélyre hatolva tisztítja a szervezetet, ezáltal visszaállítja az életerőt. A csillogó tekintet a fiatalodás első jele.

Arany és ezüst a lehető legjobb hatással. De miért együtt?

A válasz olyan egyszerű, amilyen összetett a kombináció hatása. Az ezüst kolloidnak hatványozott hatása van bármilyen kezelés esetén, legyen az növényi vagy szintetikus. A legrégibb írott forrás (ami hozzánk a kelti gyógyászat régebbi kezeléseire adott véleményeken keresztül jutott el) megemlít egy fontos szempontot: az élő organizmusokban található fém kolloidok gyorsabban dolgozódnak fel, mint a természetes gyógynövények. A növény alapú kezelések sokkal hatékonyabbak voltak, ha vele párhuzamosan az illető olyan elixírt fogyasztott, amelyben nemesfém volt található, természetesen valamilyen víz kíséretében (sima vagy ásványi anyagban gazdag víz). Az ezüst még mindig a leginkább fokozó hatással rendelkező anyag, amelyet bármely kezeléssel együtt lehet alkalmazni, így gyorsítva fel az gyógyulás folyamatát.

Az arany a legismertebb és legrejtélyesebb nemesfém. Az aranyat az ősi időkben a nappal, élettel, meleggel és tűzzel hozták kapcsolatba. A középkori heraldikában, címertanban az arany a győzelmet, állhatatosságot, bölcsességet és magas spiritualitást jelezte. A bizánci herminia (festők kézikönyve) szerint, ami a templomi festők alapvető kézikönyve, a szent helyeket csak arannyal és arany levelekkel lehet festeni.

Amiért az aranyat az ősidőktől fogva használják, az az öregedés-, gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, gyógyító, immunerősítő, fiatalító, hőszabályozó, pezsdítő és vitalizáló hatása. Az arany kolloid formában való fogyasztása különleges hatással bír: javítja az emlékezőtehetséget és éles felfogást; az agyféltekék idegi aktivitását stimulálja és egyensúlyban tartja; erősíti az akaraterőt, csökkenti az alkohol-és nikotinfüggőséget; erősíti a szívet és az egész keringési rendszert; erősíti a legyengült szerveket; csökkenti a stresszt, aggódást és depressziót; növeli a libidót (cinkkel együtt); ízületi gyulladás esetén hatása kimutatható az ízületek gyulladásának csökkenésében; javítja a lipidek anyagcseréjét, a túlsúly kezelésének segítője; segíti a sebek, égési sérülések gyorsabb gyógyulását.

Alkalmazása: Javasolt napi kétszeri adag, mindegyik alkalommal 10 ml, reggel és este, lehetőleg étkezés előtt. A jobb hatás elérése érdekében tartsa szájában az ajánlott mennyiséget egy percig.

Tárolás: Tartsa szobahőmérsékleten, távol a közvetlen napsugárzástól. Ne tárolja hűtőben. Mágneses tárgyaktól távol tartandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Összetevők

Összetétel: nano méretű részecskék, arany és ezüst ionok (99.9%-os tisztaság), desztillált és strukturált víz. (tisztaság <1μS / Cm).

100% természetes.