Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Értem
Termékek Menü
0

Pure Gold LipoVit C 1000 folyékony liposzómás C vitamin 500 ml + Ajándék Argentum77 60ml-es spray!

Pure Gold LipoVit C 1000 folyékony liposzómás C vitamin 500 ml + Ajándék Argentum77 60ml-es spray! Kattintson a nagyításhoz!
Ár:
13.980 Ft
11.990 Ft
Megtakarítás: 1.990 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Gyártó:
Hűségpontok: 120

5 ml = 1000 mg min. 95%-ban felszívódó Liposzómás C-vitamin + Magnézium + Cink + Szelén. 100.000 mg liposzómás C-vitamin egyetlen üvegben! A liposzómás formula biztosítja a C-vitamin tökéletes felszívódását és hasznosulását.

Most az 500ml-es Lipovit C mellé ajándékba adunk egy 60ml-es Argentum77 kolloid ezüst-ion oldatot tartalmazó spray-t! Az Argentum77 ionos ezüstkolloidot tartalmaz, mely 13-szor erősebb a hagyományos ezüstkolloidnál.

Menny.:

Leírás

Ajánlott adagolás: napi 5 ml

A liposzomális C-vitamin azt jelenti, hogy a C-vitamin hatóanyagot természetazonos foszfolipid burokba csomagolják, melyek membránja igen hasonló a sejtjeinkhez. Így tehát a sejtek könnyebben befogadják, és a liposzómák tartalma könnyebben bejut sejtjeink belsejébe.

Ezt elképzelhetjük úgy is, mintha apró (membrán forma, foszfolipid anyagú) golyócskákat töltenénk meg vitaminnal, így azok emésztés nélkül közvetlenül jutnak el sejtjeinkhez a vérkeringésen keresztül.

"Az egyik legígéretesebb lehetőség liposzómák gyógyszerhordozóként való felhasználása. A liposzómák parányi lipidhólyagocskák, amelyekbe hatóanyagok csomagolhatók, ugyanakkor a lipidfal fizkai-kémiai természete miatt képesek áthatolni hidrofób felületen, mint amilyen a sejtmembrán is. A liposzómák kutatásában a Semmelweis Egyetem immár jelentős hagyományokkal rendelkezik. A liposzómák jelenlegi formájukban a hatóanyagot az érpályából közvetlenül és célzottan a kívánt szövet sejtek közötti állományába juttatják el. A célzás eredményeként a hatóanyag a sejtbe, illetve a célsejten belül kiválasztott sejtorganellumba (mag, mitokondrium) kerül......". (a Magyar Tudomány 2010 Juniusi számából, Kellermayer Miklós egyetemi tanár, az MTA doktora, Semmelweis Egyetem Biofizikai és Sugárbiológiai Intézet).
 
A hagyományos C-vitaminok (tabletták, porok..stb.) kb. 80%-a, sajnos távozik a vizelettel. Ez azt jelenti, hogy még ha emelt dózisú C-vitamint is szedünk, 1000 mg hagyományos C-vitaminból, maximum 200 mg szívódik fel. Ezzel szemben a liposzómás C-vitamin 95%-a szívódik fel. Tehát kb. 950 mg. 
 

 

C-vitamin: miért van oly nagy szüksége szervezetünknek a C-vitaminra?

A C-vitamin annyi élettani folyamatban vesz részt, hogy hiánya komoly gondokat okozhat a szervezet, illetve egyes szervek működésében. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek, a porcok, a csontozat, a fogak normál állapotának, működésének fenntartásához. Hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz is, illetve az idegrendszer normál működéséhez.
 
"Szent-Györgyi Albert egészen 93 éves korában bekövetkezett haláláig minden nap 1000 mg C-vitamint fogyasztott. Betegség esetén az adagot 8000 mg fölé emelte."
 • a C-vitamin aktiválja az ellentestek szaporodását, megerősíti a fagocitákat, erősíti az immunrendszer ellenálló képességét
 • remek antioxidáns hatásokkal és rákellenes hatással bír, megköti  a sejtöregedést, gyulladásokat, szív- és érrendszeri betegségeket okozó szabad gyököket
 • részt vesz a kollagén - egyszerű protein - termelésben, a karnitin - a növekedéshez, az izomzat fejlődéséhez szükséges aminosav− szintézisében
 • részt vesz a mellékvese hormonjainak szintézisében
 • aktív szerepet játszik az energia előállításban
 • szabályozza a hisztamin - immunválaszt kiváltó kristályos anyag - szintet, ezzel csökkenti az allergiás reakciók tüneteit
 • serkenti a tirozinsav - fenolsav - lebontását fumársavvá alakítva azt
 • bioszintézisbe lép az epesavakkal
 • elősegíti a folsav szintézisét, amelynek eredménye a biológiailag aktív tetrahidrofolsav
 • elősegíti a vas, a cink, a kalcium, a magnézium, és egyéb ásványi anyagok megfelelő felszívódását
 • csökkenti a káros ásványi anyagok - nikkel, ólom, kadmium, vanádium stb.- felszívódását
 • csökkenti a környezetszennyeződés és a dohányzás okozta károkat
 • segít a fertőzések megelőzésében és kezelésében  
 • csökkenti a vércukor- és a koleszterinszintet
A C-vitamin hiány tünetei

A C-vitamin hiánya eleinte teljesen tünetmentes. Felnőttek esetében általában 3-12 hónap telik el, míg az első problémák jelentkeznek. A beteg vérzékennyé válik (pl. fogínyvérzés), vagy a sérülések csak lassan gyógyulnak, ok nélküli súlyvesztés, izom- és ízületi fájdalom jelentkezik.

C-vitamin és a cukorbetegség

A C-vitamin vércukor- és koleszterincsökkentő hatását vizsgálták 2-es típusú cukorbetegeknél az iráni Shahid Sadoughi University of Medical Sciences & Health Services szakemberei. A felmérésben résztvevő 84 páciensnek hat héten keresztül napi 500, illetve 1000 mg C-vitamint adtak. Kiderült, hogy a nagyobb dózis C-vitamin csökkenti vércukor- és lipidszintet, ezáltal mérsékli a diabéteszhez társuló szövődmények, esősorban az érrendszeri betegségek kockázatát. A tanulmány az Indian journal of medical research szaklapban jelent meg.
 

Magnézium


A magnézium minden ember számára életfontosságú ásványi anyag. Fontosságát jelzi, hogy a kálium mellett ez az elem is megtalálható testünk összes sejtjében, szerepet játszik szervezetünk anyagcseréjének minden folyamatában, nélkülözhetetlen több száz enzim működéséhez éppúgy, mint a különböző nukleinsavak, proteinek és lipidek szintéziséhez. A szervezetben mintegy 25-30 gramm magnézium található, melynek csaknem fele a csontokban koncentrálódik, de az izom- és májsejtekben is jelentősebb mennyiségben fordul elő. Mivel a magnézium mással nem helyettesíthető és szervezetünk sem tudja előállítani, ezért figyelmet kell fordítanunk a megfelelő magnézium bevitelre.
 

Cink

 
Az egészséges emberi szervezetben általában 2-3 grammnyi található cinkből, melynek legnagyobb része (90%-a) az izomzatban és a csontrendszerben koncentrálódik. Ezenkívül számottevő mennyiséget tartalmaz a haj, a szem, továbbá a bőr, a máj és a vesék. Bár a cink szervezetünk valamennyi sejtjében jelen van, eloszlása nem egyenletes. Viszonylag állandó a koncentrációja az agyban, a szívben, a tüdőben és az izomzatban, míg a vérben, a csontban, a herében és a hajszálakban található mennyiségét a bevitt táplálék cinktartalma is befolyásolja. A cink létfontosságú szerepet tölt be a vércukorszint-szabályozásban, ellenőrzi és szabályozza az anyagcsere-folyamatokat, több mint 120 metalloenzim szerkezeti elemeként részt vesz a nukleinsavak és a fehérjék szintézisében – ezáltal a növekedésben, sebgyógyulásban, valamint az inzulin térszerkezetének kialakításában. Megfelelő mennyiségű jelenléte az ízérzés megőrzéséhez éppúgy szükséges, mint a természetes növekedés, a nemi fejlődés és a szaporodás folyamataihoz.
 

Lecitin

 
Testünk minden sejtje tartalmaz lecitint, és minden sejten belül létfontosságú szerepet tölt be: jótékony hatással van a szív-és érrendszerre és a májra, lehetővé teszi, hogy az öregedés ellenére tiszta maradjon a gondolkodásunk, valamint a fáradtságot is csökkenti. A lecitin motorolajként funkcionál az idegrendszer számára, így a különféle ingerek akadálytalanul közvetítődnek azon keresztül; ez gyorsabb reakcióidőként és erősebb izomösszehúzódások formájában érzékelhető. Bónuszként ráadásul a zsíranyagcserét is elősegíti.
 

Szelén
 

A szelén legnagyobb része szervezetünkben a lágyszövetekben, főként a májsejtekben található meg. A szelén képes az oxidatív stressz csökkentésére, ezáltal a lipid természetű anyagok kémiai védelmével járul hozzá a sejtek határoló membránok épségének megóvásához. Tudományosan is bizonyított, hogy a szelén - élettani szükségletet kevéssel meghaladó mennyiség bevitele - segít a rákos megbetegedések kivédésében. Elengedhetetlenül szükséges a szervezet által termelt antioxidáns enzimek felépüléséhez.

Összetétel

5 ml napi adag tartalmaz (RDA%): C-vitamin 1000 mg (1250%)magnézium (Mg) 30 mg (8%), cink (Zn) 2 mg (20%), napraforgó lecitin 300 mg (NA*), természetes narancs koncentrátum 100 mg (NA*), stevia 3 mg (NA*), szelén (Se) 11 µg (20%), víz
 

Adagolás

 
Ajánlott adagolás: napi 5 ml
 

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 02.
3 hete fogyasztom a liposzómás C-500-as készítményt, tapasztalatom egyenlőre jó, a megfázás, influenza messzire elkerül.
| 4 / 5 csillag!
2018. 01. 15.
Nekem nagyon bejött ez a folyékony c vitamin, elégedett vagyok. Elmúlt a fogínyvérzésem és jobban energikusabbnak érzem magam. Biztos nagyon vitaminhiányos voltam ezek szerint, mert érezni a különbséget. Egyetlenegy gondom van vele, hogy nem 3-4 ezer forint hanem elég drága.
Köszönöm!
| 5 / 5 csillag!
2017. 12. 17.
Elégedetten használom mindennap, bár még nem olyan rég. Napi 5ml a fogyasztott mennyiség, amitől frissnek, energikusnak érzem magam, nincs semmi negatívum, ami ellene szólhatna. A csomagolás, amin mindenképpen érdemes lenne változtatni, ha már az egészségünk megóvása érdekében fogyasztjuk.
Anyagát illetően, PET 1-es kóddal jelölt műanyag, amely tárolás szempontjából a legveszélyesebbek műanyagok közé tartozik, (“az 1-es számmal jelölt palackok egyértelműen veszélyesek. Ugyanis ezen, nyers kőolajpárlatból készült palackokból hő hatására különféle, egészségre káros anyagok oldódhatnak ki, hőhatás nélkül is veszélyforrás az 1-es kóddal jelölt palack, mivel ha túl sokáig áll benne a folyadék, akkor kioldhat különféle oldó- és lágyító szereket a műanyagból“). Ezért üvegben kellene kimérni, csomagolni, és így kínálni a vásárlóknak, mert abból nem oldódik ki semmilyen káros anyag.
Ennél jóval olcsóbb termékekkel is találkozhatunk a kereskedelemben, amelyeket üvegben csomagolnak egyes gyártók, hogy ne léphessen fel kémia reakció, ami csomagoló anyagból a c-vitaminba kerülve, a fogyasztás után az egészségre káros hatással lenne.
| 4 / 5 csillag!
2017. 10. 22.
A termék nagyon jü, de ki lehetne találni hozzá egy szuper adagolós üveget. Sajnos nagyon drága.
| 5 / 5 csillag!
2017. 09. 16.
Nagyon megvagyok vele elégedve!
| 5 / 5 csillag!
2017. 09. 12.
Nagyon jó, mi rák kezelésére használjuk nagy dózisban, ötödik hónapja
| 5 / 5 csillag!
2017. 06. 29.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 17.
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 16.
Úgy érzem, lényegesen jobb az erőnlétem.
| 4 / 5 csillag!
2016. 12. 21.
Valamelyik összetevője miatt nekem nem igazán jó, mert csupa pattanás lett tőle az arcom, pedig már 64 éves vagyok.Abba hagytam és három nappal később elmúltak, majd megint elkezdtem inni, és megint visszajöttek a pattanások. Sajnos, sok antibiotikumra is érzékeny vagyok (csalán kiütés), ezért csak az immunrendszeremre számíthatok. Esetleg, ha lenne valami tippjük mi lehet a baj, írják nekem. köszönöm.
| 5 / 5 csillag!
2016. 12. 01.
Elégedett vagyok a termékkel, hamarosan ismét rendelek.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 09.
Elégedettek vagyunk a termékkel, a családból többen is fogyasztjuk, jó hatású, kellemes ízű.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 09.
Elégedettek vagyunk a termékkel, a családban többen is fogyasztjuk.
| 5 / 5 csillag!
2016. 10. 26.
Meg vagyok elégedve a termékkel, nagyon sokat segít az időskori egészsegem megőrzésében. Kitűnő termék.
| 5 / 5 csillag!
2016. 09. 13.
Meg vagyok elégedve. Kellemes az íze, és egyszerű az adagolása. Korábban 1000 m-os tablettát szedtem, de abból napi 6-8 szemet kellett bevenni, a rossz felszívódás miatt.
| 4 / 5 csillag!
2016. 08. 05.
Remélem, jó. Még nem tudom eldönteni. Bízom benne, h jó, miért is ne lenne az? A csomagolás nem volt jó, az egyik üvegecske tartalma folyt a kupakjánál.
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 01.
Elegedett vagyok a termekkel, egyelore meg tudom fogyasztani. Altalaban semmi mas vitaminfelet nem tudok hosszan szedni, 10-12 nap utan nem erzem normalisan magam, es akkor felbehagyom. Gondolom valamely osszetevobol igen megno a tartalek. De a Pure Gold-ot meg birom.
Koszonom!
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 24.
| 5 / 5 csillag!
2016. 07. 03.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Összetevők

Összetevők: víz, nátrium L-aszkorbát, magnézium-hidrogén-citrát hidrát, emulgeálószerek: glicerin (E422), napraforgó lecitin (E322), cink-szulfát-heptahidrát, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav (E330), színezék: béta-karotin (E160a), tartósítószer: kálium-szorbát (E202), narancs sűrítmény, stabilizátor: xantángumi (E415), édesítőszer: sztívia-kivonat (97%-os rebaudiozid A), nátrium-szelenit-pentahidrát.

Hatóanyag tartalom napi adagban (5 ml):

 

5 ml-ben

NRV%*

C-vitamin (L-aszkorbinsav)

1000,00 mg

1250%

cink

5,69 mg

56,9%

*NRV = Napi beviteli táplálkozási referenciaérték

Ajánlott napi adag: 5 ml, bő folyadékkal bevéve

mellékelt adagolókanál = 5 ml

Termék címkék: c vitamin, liposzómális