Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Értem
Termékek Menü

Hűségpont rendszer

Kedves Vásárlónk!

Éljen a hűségpontok lehetőségével, vásároljon kedvezményesen! Szerezze meg a termékek adatlapján feltüntetett kedvezmény pontokat, melyeket a következő vásárlás alkalmával tud beváltani. 1 pont = 1 Ft-nak felel meg. A hűségpontokat a vásárlástól számított 60 napig van lehetősége beváltani. Hűségpont rendszerünket regisztrált Vásárlóink tudják igénybe venni. 

Vagy váljon Pure Gold Egészségklub Taggá a még több előnyökért! Részletek >>


1. Ki veheti igénybe a hűségpontokat? 

A hűségpontokat bárki igénybe veheti, aki regisztrál a www.szeretematestem.hu oldalon. Minden vásárlás alkalmával, a megvásárolt termékek adatlapján feltüntetett pontokat jóváírjuk Önnek. A pontokat a következő vásárlás alkalmával tudja érvényesíteni. Kérjük ne feledkezzen meg a vásárlás alkalmával bejelentkezni a rendszerbe, email címe és jelszava megadásával. 

2. Mennyit érnek a pontok?

1 pont = 1 Ft-nak felel meg

3. Meddig válhatóak be a megszerzett hűségpontok?

A hűségpontok 60 napig válthatóak be.

4. Hol tudom megnézni, hogy hány hűségpont áll rendelkezésemre?

Jelentkezzen be a fejléc menüben található [Bejelentkezés] menüpontban. A [Fiók] menüpontban alul, az Új hűségpontok modulban tudja ellenőrzni, hogy a következő vásárlás alkalmával hány pontot tud beváltani. 

5. Hogyan válthatom be a hűségpontokat?

Meglévő hűségpontjait a vásárlás során, a [Kosár] -> [Pénztár] -> 4. pont Fizetési mód -> "Hűségpontok beváltása" opciónál tudja beváltani. Először válassza ki a fizetési módot. A fizetési mód kiválasztása után a "Hűségpontok beáváltása" opciónál tudja beváltani a hűségpontokat. Előző vásárlásai alapján, a rendszer automatikusan felajánlja, hogy hány hűségpontot tud érvényesíteni. Az egérrel "fogja meg a csúszkát" és húzza el jobb oldalra. Ezután a rendszer levonja a vásárlás összegéből a meglévő hűségpontokat. 1 pont = 1 Ft-nak felel meg.

A Pénztár oldalon az 5. pontban, a "Rendelés összesítésénél" tudja ellenőrzni, hogy a hűségpontok levonása után, mennyi a fizetendő végösszeg. A "Beváltandó hűségpontok" pontban tudja ellenőrzni, hogy hány hűségpont került beváltásra. Az "Új hűségpontok" pedig az újonnan kapott hűségpontokat mutatják, melyeket majd a következő vásárlás alkalmával tud érvényesíteni. 

A mellékelt képen, 2000 hűségpont, tehát 2000 Ft került beváltásra: 

BLOG FŐOLDAL

Tartalomhoz tartozó címkék: blog