Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Értem
Termékek Menü

Electronum MAX 50 ppm- platina, arany és ezüst kolloid oldat 480 ml

Ár:
13.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Hűségpontok: 140
Az arany-ezüst-platina keverék (Electronum) különösen a pszicho-mentális egyensúly megteremtésére javasolt.Ebben a kombinációban az arany és a platina hatása azonnal és sokkal hatásosabban érzékelhető az ezüst fokozó hatásának köszönhetően, mintha ezeket az anyagokat külön fogyasztanánk.
Menny.:

Leírás

A nemesfémek, mint pl. az arany, ezüst és platina megtalálhatóak az emberi szervezetben, az agyban, létfontosságú szervekben és a DNS-ben. A hosszú élet és fiatalság rajtuk keresztül tartható fenn, ha kolloid formában visszük be azokat, olyan formában, amit a szervezetünk könnyen fel tud dolgozni. Felnőtt korban történő fiatalító hatása már mindössze néhány hónappal a fogyasztása után érezhető minden szinten. Mind felnőttek, mind az idősödők számára ideális az arany-ezüst kombináció (Elixirium) vagy az arany-ezüst-platina kombináció. (Electronum)

Az arany-ezüst-platina keverék (Electronum) különösen a pszicho-mentális egyensúly megteremtésére javasolt. Azzal, hogy belekerült a platina, a termék új értelmet kapott, amelyet a következővel lehet jellemezni: stressz, depresszió gátló, nyugtató, szívműködést elősegítő, rögelzáródást megakadályozó, immunrendszererősítő, idegerősítő, endokrin regeneráló, fiatalító. Ebben a kombinációban az arany és a platina hatása azonnal és sokkal hatásosabban érzékelhető az ezüst fokozó hatásának köszönhetően, mintha ezeket az anyagokat külön fogyasztanánk. Energetikai szinten tisztító hatása teljes valónkban érezhető, főleg a fejben, agyban és a szívben. A szervezetből kiürül a méreg. Javasolt az IQ növelésére, kiváló eredményeket lehet elérni intellektuális erőfeszítések alkalmával is. Szellemi békét és mély nyugodtságot biztosít.

Alkalmazás: Javasolt napi kétszer fogyasztani, mindegyik alkalommal 10 ml, reggel és este, lehetőleg étkezés előtt. A jobb hatás elérése érdekében tartsa szájában az ajánlott mennyiséget 1-3 percig.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, közvetlen napsugárzástól, valamint mágneses tárgyaktól távol tartandó, mivel a termék pozitív töltetű ezüst ionokat tartalmaz, amelyek kicsapódhatnak.

A terméket mikrobiológiai és vegyi vizsgálatnak vetették alá, nem tartalmaz nitrátokat, sókat, tartósítószert, hozzáadott adalékanyagokat, stabilizálókat stb. A terméket túladagolás veszélye nélkül lehet fogyasztani, az ELECTRONUM nem ártalmas a szervezetre, nincsenek mellékhatásai, és nem lép reakcióba más gyógyszerekkel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Összetevők

Összetétel: Nano méretű arany, platina és ezüst részecskék (99.9%-os tisztaságú), desztillált és strukturált víz (tisztaság <1μS / cm)