Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Értem
Termékek Menü
0

Béky László természetgyógyász

Béky László természetgyógyász

Béky László Magyarország egyik legismertebb és a legnagyobb tiszteletnek örvendő természetgyógyásza. Szívesen nyújt segítséget az egészségügyi-, valamint mentális gondokkal küzdő betegeknek. 

A természetgyógyász a Vitalitás című műsort vezeti az Echo Televízióban.

Béky László természetgyógyász elsősorban gyógyító-, betegség megelőző munkával, valamint betegellátással és oktatással segíti a hozzá fordulókat. Három évtizedes gyógyítói munkája során, több ezer vizitet regisztrált, így mind a krónikus degeneratív betegségeknek oki szintű terápiájának kidolgozásában, mind pedig a megelőzésben jelentős tapasztalattal rendelkezik.

Széles körű természetgyógyász tapasztalatait és tudását szeretné tovább adni a következő generációnak, ezért természetgyógyászati oktatást is tart: a hivatalos állami természetgyógyászati vizsgákra folyamatosan készíti fel a hallgatókat mind elméleti, mind pedig gyakorlati képzés formájában. 

Tanulmányok:  
Agrártudományi Egyetem (1963) agrármérnök
Szt.István Egyetem (1972) szakmérnök
Debreceni Kossuth Lajos T.E. (2002) mentálhigiénikus bölcsész
Pécsi Tudomány Egyetem (2006) felnőttoktatási szakértő
ELTE (2006) Pszichológia-pedagógia

E.T.I. Budapest természetgyógyászati vizsgák: alternativ mozgás és masszázs terapeuta, alternatív fizioterapeuta, fitoterapeuta, életmódtanácsadó és terapeuta, szemtréner, reflexológus, bioenergetikus, akupresszőr (1997), fül addiktológus (2005).

Felnőttképzési tevékenység: 1997 óta folyamatosan ETI vizsgára felkészítés természetgyógyászati, egészségügyi, bioergetikus, reflexológus, alternatív mozgás és masszázsterapeuta, fülakupunktúrás addiktológus, fitoterapeuta szakokra.
 
Folyamatos szakmai műsorok, publikációk: a Lánchíd Rádióban, korábban a Magyar Rádióban, a Zenit TV ben és szakmai újságokban, valamint az Echo Televízió Vitalitás műsorában. Összesen mintegy 2500 - 3000 óra élő-, egyenes adás. Több mint 1000 rövidebb-hosszabb életmód tanácsadási cikk.
   
Tanfolyamok, kongresszusok  
Egészség és Kereszténység - Királyhágó Melléki Református Egyházkerület Katolikus Püspökség egészségügyi tanfolyama
Magyar Bioenergetikai Egyesület Kongresszusai I-VI.
Orvosi Kongresszusok: Cervixpatológiás Társaság
Reumatológiai Kongresszus 
Egyéb kongresszusokon, rendezvényeken több száz előadás, konzultáció.
 
A Föld számos területén az emberiség fejlődéstörténetével együtt fejlődtek azok a módszerek, amelyeket a hivatalos orvostudomány és a természetes élet és gyógymódok a fizioterápiás, azaz a természet elemeivel történő gyógyító módszerek közé sorolt be. Bármelyik fizioterápiás módszert is elemezzük, azok kivétel nélkül, függetlenül a kivitelezés technikáját, az emberi lét hármas szintjén hatnak. Törekednek a szellem, a lélek és a test harmóniájának megteremtésére. Legyen a terápia intenzívebb, erősebb, vagy lágyabb módszerében fizikálisabb, vagy spirituálisabb, a cél a harmónia megteremtése, a szervezet reverzibilitása és irreverzibilitása szintjén.

Felmerül a kérdés, mi történik a fizioterápiás és egyéb emberre ható célzott és ellenőrzött módszereinek alkalmazásakor?

A válasz egyértelmű: biostimuláció, azaz, olyan biokémiai, biofizikai láncreakciók sokasága indul el, amelyeket a szervezet maga is elvégzett volna, de valamely ok miatt ez a láncreakció elakadt. Az elakadást gátló jelenség neve góc. Maga góc, többféle formában is megjelenhet.

Fizikai szinten a góc lehet egy gennyes mandula, gyulladásban lévő féregnyúlvány, műtéti heg, elcsúszott csigolya. Energetikai szinten ennek következménye, vagy kiváltó oka az energia csatornákban elakadt elektromágneses információáramlás, míg informatikai, azaz lelki síkon mindazok a rossz érzelmek, gondolatok, amelyek szinte megbénítják a cselekvő készséget, A teljesség igénye nélkül: a gyűlölet, bosszúvágy, féltékenység, zsugoriság, fösvénység, másokkal kapcsolatos rossz kívánságok, önsajnálat, öngyűlölés, kisebbrendűségi komplexus stb. Mindaddig, amíg a góckutatás és gócmentesítés meg nem történik, öngyógyításról, gyógyító hatásról nem beszélhetünk.
Tartalomhoz tartozó címkék: szakértőink