Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Értem
   

Mandula gomba (Agaricus blazei murill)

Az Agaricus blazei murill gyógygomba (Mandulagomba) ergoszterol tartalma nagy jelentőséggel bírhat a D-vitamin hiányos állapotok megelőzésében. A D-vitamin eltér a többi vitamintól. Zsírban oldódó, hővel szemben ellenálló, szteroid hormonok családjába tartozó vitamin és aktív hormon. Az utóbbi évtizedekben kiderült, hogy a D-vitamin biológiai hatása szerteágazó, nemcsak a csontanyagcserében érvényesül, de az egyik legfontosabb génregulátor. Hiánya esetén megnövekszik számos krónikus megbetegedés kialakulásának a kockázata. Ilyen kórképek: a szívizom vérellátási zavarával járó (isémiás) szívbetegség, a magas vérnyomás, a cukorbetegség, az elhízás, a rosszindulatú daganatok, a fehérvérsejtek egyik típusa, a T-sejtek közvetítette autoimmun és allergiás megbetegedések, reumatoid artritisz, szklerózis multiplex, tuberkulózis stb.
Ebben a kategóriában összegyűjtöttük a Mandulagombát tartalmazó termékeinket. Válogasson kedvére!
Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.
Valutaváltó

5 ml = 1000 mg min. 95%-ban felszívódó Liposzómás C-vitamin + Magnézium + Cink + Szelén. 50.000 mg liposzómás C-vitamin egyetlen üvegben! 

A liposzómás formula biztosítja a C-vitamin tökéletes felszívódását és hasznosulását. A liposzómás C-vitamin - az emésztőrendszer kikerülésével - kb. 20 percen belül a sejt belsejébe jut, maradéktalanul át tud jutni a sejt membránon.

Raktáron
6.990 Ft