Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Értem
   

Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis)

A Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) erősíti az immunrendszert, vitalizál, növeli az energiaszintet. Jótékonyan hat a tüdő és a szív munkájára, növeli a szexuális teljesítőképességet, fokozza a termékenységet. A gombakivonat hatóanyaga pozitív hatással van az asztma és más légzőszervi megbetegedések kezelésében, valamint a diabétesz kiegészítő terápiájában. Japánban kutatják a gomba máj- és vesevédő szerepét. A Kínai hernyógomba növeli a szervezet teljesítőképességét és az ellenállást a fáradtsággal szemben. A Cordyceps kiegyensúlyozza a lelki állapotot, csökkenti a stressz indukálta feszültséget, enyhíti a depressziós tüneteket.

Ebben a kategóriában összegyűjtöttük a kínai hernyógombát tartalmazó termékeinket. Válogasson kedvére!

Rendezés:
Gyártó: Pure Gold Organic

Kombinált termék! BIO alapanyagokból, egyedi gyártás technológiával előállított, koncentrált hatóanyag-tartalmú: Cordyceps (Kínai hernyógomba), Reishi (Ganoderma gomba), Shiitake gomba folyékony kivonata.

16.990 Ft
Gyártó: Pure Gold Organic

Kombinált termék! Egyedi gyártástechnológiával előállított, koncentrált hatóanyag-tartalmú folyékony gomba kivonat: Cordyceps, Shiitake és Reishi gombákból. Csomagban kedvezőbb! Megtakarítás: 3.990 Ft. 

33.980 Ft 29.990 Ft
Gyártó: Pure Gold Organic

Kombinált termék!  Extra adag (400 ml) folyékony gomba kivonat, extra kedvezménnyel! Koncentrált hatóanyag tartalmú Cordyceps, Shiitake és Reishi kivonat. Csomagban kedvezőbb! Megtakarítás: 17.970 Ft. 

67.960 Ft 49.990 Ft
Valutaváltó

5 ml = 1000 mg min. 95%-ban felszívódó Liposzómás C-vitamin + Magnézium + Cink + Szelén. 50.000 mg liposzómás C-vitamin egyetlen üvegben! 

A liposzómás formula biztosítja a C-vitamin tökéletes felszívódását és hasznosulását. A liposzómás C-vitamin - az emésztőrendszer kikerülésével - kb. 20 percen belül a sejt belsejébe jut, maradéktalanul át tud jutni a sejt membránon.

Raktáron
6.990 Ft