Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Értem
   
Ön itt jár: >> >>

SZAKÉRTŐINK

Kérdése merült fel?

Kérdezze szakértőinket az oldal alján található Űrlap kitöltésével.

 

 

 

Béky László

természetgyógyász

Béky László Magyarország egyik legismertebb és a legnagyobb tiszteletnek örvendő természetgyógyásza. Szívesen nyújt segítséget az egészségügyi-, valamint mentális gondokkal küzdő betegeknek. 

Tovább

 

Fődi Attila

Budhista tanító - a Gyógygombák szakértője

Gyógyhatású gombák a Kárpát-medencében c. könyv többéves kutatás eredménye. Célja, hogy a kiadó és a szerző által kiválasztott 39 gombafajt, azok termeszthetőségét, és tudományosan igazolt élettani hatásait, azok hiányában pedig a népgyógyászati felhasználási módjait közérthetően bemutassa.

Tovább 

     

 

 

 

 

 

Dr. Sárkány Ferenc

szakgyógyszerész-gyógynövény szakértő

Dr. Sárkány Ferenc elkötelezett híve a fitoterápiának, a természetes gyógymódoknak és a minőségnek. Forduljon hozzá bizalommal, amennyiben bármilyen kérdése adódik a természetes gyógymódok, a gyógynövényekkel való gyógyítás témakörében.

Tovább

 

Prof. Dr. Pucsok József

Sportegészségügyi Intézet - Az orvostudományok kandidátusa

 

Tovább

     

 

 

 

 

 

 

 

 


A következő Űrlap segítségével lehetősége van szakértőink segítségét igénybe venni.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a válaszadás több napot is eltarthat. Kérdését azon szakértőnek továbbítjuk, aki a témában a legkompetensebb.


Valutaváltó

5 ml = 1000 mg min. 95%-ban felszívódó Liposzómás C-vitamin + Magnézium + Cink + Szelén. 50.000 mg liposzómás C-vitamin egyetlen üvegben! 

A liposzómás formula biztosítja a C-vitamin tökéletes felszívódását és hasznosulását. A liposzómás C-vitamin - az emésztőrendszer kikerülésével - kb. 20 percen belül a sejt belsejébe jut, maradéktalanul át tud jutni a sejt membránon.

Raktáron
6.990 Ft