Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Értem
   
Ön itt jár: >> >>

Hírek

OTP Mobil - Simple fizetési rendszer A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti. Az OTP Mobil Kft. az OTP Csoport tagja. Az OTP Mobil Kft. az elektronikus és okoseszköz alapú kereskedelem területén rendelkezik kiterjedt szolgáltatásportfolióval. Termékei Simple márkanév alatt találhatók meg a piacon. 
MPL Nyereményjáték - Rakd össze a robotot!

2015.05.04. és 2015.06.14. között azon online vásárlók körében, akik megrendeléseik kiszállításához a Magyar Posta Logisztika szolgáltatását választják, értékes nyereményeket sorsol az MPL.

A nyereményjátékban történő részvételhez elegendő a megrendelt csomag ragszámát feltölteni a Magyar Posta Facebook oldalán elérhető "Rakd össze a robotot" alkalmazásba: ITT. A ragszám-ot az MPL futárszolgálat sms-ben is elküldi a kiszállítás során, valamint a csomagon, a vonalkód alatt is megtalálható!

Valutaváltó

5 ml = 1000 mg min. 95%-ban felszívódó Liposzómás C-vitamin + Magnézium + Cink + Szelén. 50.000 mg liposzómás C-vitamin egyetlen üvegben! 

A liposzómás formula biztosítja a C-vitamin tökéletes felszívódását és hasznosulását. A liposzómás C-vitamin - az emésztőrendszer kikerülésével - kb. 20 percen belül a sejt belsejébe jut, maradéktalanul át tud jutni a sejt membránon.

Raktáron
6.990 Ft