Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében. Értem
   

Dr. Sárkány Ferenc szakgyógyszerész-gyógynövény szakértő

Dr. Sárkány Ferenc szakgyógyszerész-gyógynövény szakértő

Az egyetem elvégzése után párhuzamosan dolgozott a Schering-Plough (ma MSD) amerikai gyógyszergyár magyarországi képviseleténél, mint tudományos munkatárs. Fő szakterülete, a Hepatitis C gyógyszeres terápiája, valamint a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Közegészségügyi és Járványtani Intézetében tudományos munkásságot folytatott a vírushepatitiszek immunprofilaxisa területén.

 

2000-töl a német MERCK gyógyszergyár magyarországi képviseletén dolgozott, mint tudományos munkatárs főként a metabolikus X szindróma és kardiovaszkuláris betegségek gyógyszeres terápiája szakértőjeként.

2002-ben szakvizsgázott Gyógyszerellátás és gyógyszerügyi szervezés szakágból, majd 2003-ban közforgalmú gyógyszertárban vezetői feladatokat látott el. A közforgalmú gyógyszertári munka alatt alapos gyógynövény ismereti kutatásokat végez,  a szintetikus gyógyszerek kiváltása érdekében.

2009-2011ig  az Astra-Zeneca  gyógyszergyár tudományos tanácsadója a lipid anyagcserét és a szív működését befolyásoló gyógyszerek területén.

2011-2014 a TEVA gyógyszergyár Zrt. Minőség biztosító gyógyszerésze, valamit pszichotróp és opioid tipusú kábító fájdalom csillapító gyógyszerek felelőse.

2011-ben megalapítja é a SPIVE Pharma Kft  amely célul tűzte ki a természetes alapú készítmények kutatását, fejlesztését.

2013-ban a Pécsi Tudomány Egyetem Műszaki karán Minőségirányítási Rendszer menedzser diplomát szerez, ezzel párhuzamosan megszerzi második gyógyszerészi szakvizsgáját is minőségbiztosításból.

Elkötelezett híve a fitoterápiának , a természetes gyógymódoknak, és a minőségnek.
Tartalomhoz tartozó címkék: szakértőink
Valutaváltó

5 ml = 1000 mg min. 95%-ban felszívódó Liposzómás C-vitamin + Magnézium + Cink + Szelén. 50.000 mg liposzómás C-vitamin egyetlen üvegben! 

A liposzómás formula biztosítja a C-vitamin tökéletes felszívódását és hasznosulását. A liposzómás C-vitamin - az emésztőrendszer kikerülésével - kb. 20 percen belül a sejt belsejébe jut, maradéktalanul át tud jutni a sejt membránon.

Raktáron
6.990 Ft